TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin accesarea site-ului www.poftimcultura.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in Romania.

Clientul declara ca intelege si se obliga ca la efectuarea unei comenzi „online” sau „offline” a luat cunostinta si este cu totul de acord cu cele mentionate in continuare; in caz contrar are obligatia de a declina comanda.

Astfel, siteul www.poftimcultura.ro este proprietatea SC POFTIM CULTURA SRL
cu sediul la adresa Timisoara, Sat Herneacova, Oras Recas, Strada Primaverii Nr. 7, Camera 1, Judet Timis inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35/2370/2023 si avand codul fiscal 48355121.

Prin intermediul site-ului utilizatorul poate accesa informatii cu privire la podusele oferite de SC POFTIM CULTURA SRL.

Prin utilizator intelegem orice persoana fizica sau juridica care se inregistreaza pe site sau care foloseste site-ul pentru a participa la conferințe online si care accepta termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

SC POFTIM CULTURA SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare oricand prin actualizarea acestei pagini, modificarile devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii „ www.poftimcultura.ro „.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.poftimcultura.ro, SC POFTIM CULTURA SRL si rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.poftimcultura.ro este proprietatea SC POFTIM CULTURA SRL.

Toate materialele prezentate in site sunt proprietatea intelectuala a SC POFTIM CULTURA SRL si nu pot fi reproduse sau copiate. Folosirea acestor materiale fara acordul in scris al proprietarului de drept, este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC POFTIM CULTURA SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@poftimcultura.ro ,  SC POFTIM CULTURA SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SC POFTIM CULTURA SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa SC POFTIM CULTURA SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC POFTIM CULTURA SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC POFTIM CULTURA SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

SC POFTIM CULTURA SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidențialitate

Plata 

Achitarea transelor va fi efectuata in LEI, la cursul BNR din data accesării link-urilor de plata / produselor de ticketing valabile în conformitate cu tematica evenimentului.

Garantia produselor

SC POFTIM CULTURA SRL garanteaza integritatea serviciilor de pe site.

Politica de livrare a serviciilor

Datorită specificității activității noastre, SC POFTIM CULTURA SRL se obligă să livreze Serviciile în timp real, unde acestea sunt disponible conform ofertelor. În fiecare oferta se specifică clar ce servicii vor fi efectuate.

Poftim Cultură va fi găzduita de platforma www.poftimcultura.ro, fiecare cumpărător primid acces la un cont personal în cadrul platformei iar pe adresa de e-mail folosită la înscriere/achiziție vor fi livrate toate detaliile necesare gestionării contului privat creat în scopul propriu-zis. Produsul „Poftim Cultura” – este complet accesibil și utilizabil de la momentul cumpărării și livrarii de informații aferente ofertelor/produselor.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Neexecutarea obligatiilor contractuale

În caz de neexecutare a obligatiilor asumate de catre beneficiar, prestatorul poate opta intre suspendarea executarii prezentului contract sau rezilierea unilaterala a contractului de plin drept, fără punere în intarziere si fara implicarea instantelor de judecata.

În cazul în care, din motive obiectice, evenimentul nu se mai organizeaza, prestatorul va returna suma integral plătită de catre client pentru accesul la produsul ales.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite SC POFTIM CULTURA SRL va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@poftimcultura.ro . Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SC POFTIM CULTURA SRL pentru utilizarea acestui site.

SC POFTIM CULTURA SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Politica de retur 

Produsele achiziționate pe site-ul www.poftimcultura.ro nu fac parte din categoria produselor care, prin natura lor, pot fi returnate.

Conform OUG 34/2014 biletele la spectacole sunt tratate ca si exceptii privind returnarea produselor achizitionate la distanta si astfel consumatorul nu are drept de retragere.